Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Fakıbaba’dan kadınlar ve gençlere yönelik proje müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, birkaç ay içinde kadınlar ve gençleri ilgilendiren önemli projelere imza atacaklarını açıkladı.Bakan Fakıbaba, Fuarİzmir’de gerçekleştirilen 13. İzmir Uluslararası Tarım ve Hayvancılık...

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 17:16
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 17:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Fakıbaba’dan kadınlar ve gençlere yönelik proje müjdesi

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, birkaç ay içinde kadınlar ve gençleri ilgilendiren önemli projelere imza atacaklarını açıkladı.

Bakan Fakıbaba, Fuarİzmir’de gerçekleştirilen 13. İzmir Uluslararası Tarım ve Hayvancılık Fuarı - AGROEXPO’nun açılış töreninin ardından stantları ziyaret etti.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’nın standında gazetecilere değerlendirmelerde bulunan Fakıbaba, bakanlık olarak üreticiyi desteklemek için sürekli çalıştıklarını dile getirerek, "Bu desteklerle inanıyorum ki çiftçi kardeşlerimiz, kadınlarımız, çok daha fazla üretecekler. Bakanlık olarak geçen sene verdiğimiz destekleri arttırarak devam ettireceğiz. Yeni projelerimiz var. Birkaç ay içerisinde kadınlarımızı ve gençlerimizi ilgilendiren önemli projelere imza atmış olacağız. Bunu, ’yapacağız edeceğiz’ şeklinde değil, ’yaptık, başlattık’ şeklinde duyuracağız” ifadelerini kullandı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.