Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu Sanayici Alimoğlu’nun Vefat Eden Annesinin Cenaze Törenine Katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’ın ünlü sanayicilerinden İbrahim Alimoğlu’nun vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı.Alimoğlu’nun dün vefat eden annesi Fatma Alimoğlu, öğlen namazına...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 14:24
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, memleketi Afyonkarahisar’ın ünlü sanayicilerinden İbrahim Alimoğlu’nun vefat eden annesinin cenaze törenine katıldı.
Alimoğlu’nun dün vefat eden annesi Fatma Alimoğlu, öğlen namazına müteakip Gedik Ahmet Paşa (İmaret) Camiinde gerçekleştirilen cenaze töreninin ardından son yolculuğuna uğrulandı.
Gerçekleştirilen cenaze törenine, Bakan Eroğlu’nun yanı sıra Afyonkarahisar Valisi Hakan Yusuf Güner, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Hatice Özkal, Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, sivil toplum kuruluşları ve siyasi parti liderleri ile sanayiciler, iş adamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Cenaze namazını İl Müftüsü Şükrü Kabukçu kıldırırken, törene ayrıca Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da çelenk gönderdiği gözlendi.
Cenaze törenine öğlen namazından önce gelen Bakan Eroğlu, iş adamı Alimoğlu ve ailesine taziyelerini iletirken, aile ile bir süre sohbet ettiği görüldü.
Yaşlılığa bağlı hastalıklardan hayatını kaybettiği belirtilen Fatma Alimoğlu’nun cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Afyonkarahisar Belediyesi Kocatepe Asri Mezarlığından toprağa verildi.
Cenaze törenin ardından Bakan Eroğlu helikopter ile kentte ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.