Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Eroğlu Balıkesir’de demokrasi nöbetine katıldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu Balıkesir Milli İrade Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılarak halka hitap etti. Bakan Eroğlu “FETÖ’cüler 1 dolara akıllarını, vicdanlarını ülkelerini satan alçaklar teröristlere gereken...

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2016 05:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2016 05:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Eroğlu Balıkesir’de demokrasi nöbetine katıldı
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu Balıkesir Milli İrade Meydanı’nda demokrasi nöbetine katılarak halka hitap etti. Bakan Eroğlu “FETÖ’cüler 1 dolara akıllarını, vicdanlarını ülkelerini satan alçaklar teröristlere gereken ceza verilecek” dedi.
Balıkesir’e Bakanlığına ait temel atma ve açılış törenine katılmak için gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Prof.Dr. Veysel Eroğlu Milli İrade Meydanında demokrasi nöbetine katıldı. Burada vatandaşlara hitap eden Bakan Eroğlu “Balıkesir hakikaten destan yazdı, özellikle 15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütü bir darbe girişiminde bulundu. Bu darbe girişimi milletimizin tarihinin en alçak en haince yapılan darbe girişimidir. Ama onlar hesap edemediler karşılarında millet dimdik durdu. Bu darbe girişimini püskürten sizlersiniz. Ben bu yüzden kahraman milletimize şükranlarımızı arz ediyorum. Bu darbe girişimi maazallah muvaffak olsaydı Türkiye’yi tamamen Suriye’ye çevireceklerdi. Darbe girişiminin gayesi sadece hükümeti devirmek değil bir milleti yok etmek, Türkiye Cumhuriyetini yıkmaktı. Ama onların bir hesabı varsa cenabı Allah’ın da bir hesabı var. Bu milletin bahtı açık, bu şanlı bayrak ilelebet bu topraklarda dalgalanacak, minarelerden ezanlar ilelebet okunacaktır. Çünkü şanlı milletimiz var. Bu darbe girişimini milletimizin kahramanlığı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dirayeti, bakanlar kurulu ve Başbakanımız olmak üzere kararlılığı bütün siyasi partilerin herkesin kararlılığı neticesinde hain darbe girişimi püskürtüldü. Allah’ın izniyle bundan sonra hiç kimse darbe girişiminde bulunmayı rüyasında bile göremeyecektir, çünkü Türk milleti var. Bu püskürtme gerçekten dünya tarihine muhteşem muazzam bir desten olarak kaydedilmiştir” dedi.
Milletimiz Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflere kitlenmiştir
Türkiye’nin büyük hedeflere kitlendiğine dikkat çeken Bakan Eroğlu “Milletimiz Allah’ın izniyle Cumhurbaşkanımızın gösterdiği büyük hedeflere kitlenmiştir. Biliyorsunuz 1. Hedef Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yılında Türkiye’yi dünyadaki 10 büyük ülke arasına taşıyacağız. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi Türkiye hazır Balıkesir’de hazır mı ? Çünkü Balıkesir yiğitler diyarı. İstiklal harbinde Kuvayi Milliye buradan hareket etti. İlk istiklal meşalesi buradan yakıldı. Bu yüzden sizlerde Çanakkale Kuvayi Milliye ruhu var bu yüzden bende bu akşam sizlerle birlikte olmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. İnşallah Cenabı Allah bu milletin bahtını açık eyliyor, büyük badireden kurtardı merak etmeyin milletimiz Allah’ın izniyle Bütün mazlum milletler Türkiye’ye dua ediyor. Mazlumların duası boşa geçmeyecek . Malazgirt’in kutlaması 2071 yılında kutlanacak. 2071 hedefleri daha büyük, hedef 2071 Türkiye dünya lideri, büyük süper bir güç olacak Allah’ın izniyle. Yüzünde meymenet olmayan şeytani bir insan, neticede o asker elbisesinin içine bürünenler var ya FETÖ’cü onlar 1 dolara akıllarını, vicdanlarını ülkelerini satan alçaklar teröristlere gereken ceza verilecek. Milletimizin verdiği vergilerden devletten maaş alacaksın, sonra bu millete ihanet edeceksin, arkadan hançerleyeceksin bu kabul edilebilir mi. Biz bu mikropları temizleyeceğiz. Ben bir televizyon programında 15 Temmuz’da güneş Türkiye’nin üzerine yarın çok daha güzel doğacaktır dedim alın işte doğdu. Bu alçak teröristler tepetaklak olmak suretiyle milletin ağır yumruğunu darbesini yiyerek onlara gerekeni yaptı” şeklinde konuştu.
Şehit Aydın Nazillioğlu’nun babasını yanına alan Bakan Eroğlu “ Bütün şehitlerimizin ismini ilelebet yaşatacağız. Aydın Nazillioğlu’nun ismi bu gün temelini attığımız baraja ismi verildi. Yarınki Bakanlar Kurulu toplantısında bakanlarımıza Başbakanımıza buradaki coşkuyu gururla anlatacağım. Allah’ın rahmeti bereketi hepinize olsun, Allah nöbetinizi hayırlı eylesin. Bu nöbet hudut boylarında tutulan nöbet gibidir” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.