Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çelik Akrabasının Cenazesinde Kur’an Okudu

Sakarya’nın Akyazı ilçesine bir akrabasının cenazesine katılmak için gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, cenazede Kur’an-ı Kerim okudu.Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dayısının oğlu Nedim Dinç’in...

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2016 17:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2016 17:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çelik Akrabasının Cenazesinde Kur’an Okudu
Sakarya’nın Akyazı ilçesine bir akrabasının cenazesine katılmak için gelen Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, cenazede Kur’an-ı Kerim okudu.
Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, dayısının oğlu Nedim Dinç’in eşi Hanife Dinç’in cenazesine katılmak için Akyazı’ya geldi. Alaağaç Mahallesi’ndeki cenaze evine gelerek taziyelerini ileten Bakan Çelik, cenaze merasiminde Kur’an-ı Kerim tilaveti yaptı.
Cenazeye Bakan Çelik’in yanı sıra Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş, Türkiye Ziraat Odaları Başkanı Şemsi Bayraktar, Sakarya İl Jandarma Alay Komutanı Emin Dursun, Sakarya AK Parti İl Başkan Yardımcısı Fatih Sevindik, Akyazı Kaymakamı K.Mustafa Ballı, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü Murat Bal, Akyazı Belediye Başkanını vekaleten Mustafa Aksakal, Akyazı İl Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı Ticaret Odası Başkanı Şinasi Bayraktar, Akyazı Ziraat Odası Başkanı Şener Bayraktar, çok sayıda siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaş katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.