Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu Kumluca’da Yangından Zarar Gören Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 2 gündür aralıksız devam eden yangından zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca Erentepe Mahallesi’nde yangından zarar...

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2016 19:22
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2016 19:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Kumluca ilçesinde 2 gündür aralıksız devam eden yangından zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kumluca Erentepe Mahallesi’nde yangından zarar gören vatandaşlarla bir araya geldi. Yangında bir şekilde zarar gören mahalle sakinleriyle bir araya gelen Bakan Çavuşoğlu, mahalle sakinlerine zararlarının karşılanacağını söyledi. Çavuşoğlu, “Yangında gördüğünüz bütün zararları karşılayacağız. Yeter ki sizlerin canına bir şey olmasın. Allah devletimize zeval vermesin” dedi.
Yangından zarar gören vatandaşlar ise Bakan Çavuşoğlu’ndan mahalle içindeki elektrik hatlarının yenilenmesini ve mahalle içine yapılacak göletin biran evvel hayata geçirilmesini istediler. Çavuşoğlu da mahalle sakinlerinin bu isteklerinin ihale aşamasında olduğunu ve ihalenin ardından en kısa zamanda yapılacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.