Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Çavuşoğlu Gazipaşa’da İftar Programına Katıldı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ve 7 bini aşkın kişinin katıldığı iftar programına AK Parti Antalya...

Haber Giriş Tarihi: 12.06.2016 00:50
Haber Güncellenme Tarihi: 12.06.2016 00:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Çavuşoğlu Gazipaşa’da İftar Programına Katıldı
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Gazipaşa Belediyesi’nin düzenlediği iftar programına katıldı. Cumhuriyet Meydanında düzenlenen ve 7 bini aşkın kişinin katıldığı iftar programına AK Parti Antalya Milletvekilleri Atay Uslu, Sena Nur Çelik, İbrahim Aydın, Mustafa Köse ile AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer de hazır bulundu.
İftarın açılmasının ardından konuşan Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyulan günlerde ilçe halkının birlik içinde iftarını yaparak güzel bir mesaj verdiğini söyledi.
Başkan Çelik’in ardından ilçe halkına seslenen Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Gazipaşa halkının vefalı olduğunu belirterek hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi. Gazipaşa’ya, bir zamanlar uçak inmez, ancak inek otlar denilen Gazipaşa Havalimanı’nı kullanarak geldiklerini dile getiren Çavuşoğlu, "Bu günleri de gördük çok şükür. ’Ancak inek otlar’ dedikleri Gazipaşa Havalimanına dünyanın her yerinden turistler geliyor. Gazipaşa, çok şükür Avrupa’nın da göz bebeği oldu. Bu yıl inşallah bir milyon yolcu gelecek. Buraya gelirken bir ilki daha gördük. İlk defa uzun gövdeli Airbus A321 tipi uçak Gazipaşa Havaalanına indi. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti" diye konuştu.
Ramazanda her gün farklı bir yerde iftar açtıklarını dile getiren Çavuşoğlu, dünyanın mazlumlarını da unutmadıklarını ifade etti. Gazipaşa’dan sonra yarın Mianmar Arakan’a hareket edeceklerini dile getiren Çavuşoğlu, "Arıkanlı Müslüman kardeşlerimizle iftarı birlikte açacağız. Onlara sizlerin selamını götüreceğiz. Orada yaptırdığımız şehitliği de ziyaret edeceğiz. Ordan Srilanka ve Afganistan’da yetimlerle iftarımızı birlikte açacağız" dedi.
İftarın ardından Çavuşoğlu ve beraberindekiler, bir pastahanede çay içerek vatandaşlarla sohbet etti. Çavuşoğlu daha sonra ilçeden ayrıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.