Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bülent Tüfenkci, Malatya’da resmi bayramlaşma törenine katıldı

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valiliği, sivil toplum kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.Bir otelde düzenlenen bayramlaşma törenine Bakan Tüfenkci’nin...

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 15:24
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 15:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Bülent Tüfenkci, Malatya’da resmi bayramlaşma törenine katıldı
Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Malatya Valiliği, sivil toplum kuruluşları ile bazı kurum ve kuruluşlar tarafından düzenlenen resmi bayramlaşma törenine katıldı.
Bir otelde düzenlenen bayramlaşma törenine Bakan Tüfenkci’nin yanı sıra Malatya Valisi Mustafa Toprak, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.
Bayramlaşmanın ardından konuşma gerçekleştiren Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, terörle mücadelede hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet yaralılara ise acil şifalar diledi.
Türkiye’nin terör belasından en kısa sürede kurtulacağını kaydeden Tüfenkci, "Biz ne kadar birlik ve beraberlik içerisinde olursak, bu beladan da o kadar kısa sürede kurtuluruz. İnşallah bu bayram birlik ve beraberliğimize vesile olur. Ben herkesin Ramazan Bayramını kutluyorum" diye konuştu.
Bayramların birlik, sevgi ve dayanışma günü olduğunu söyleyen Malatya Valisi Mustafa Toprak ise, terörle mücadelede şehit olanlara Allah’tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.
Vali Toprak konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak "Biz birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe Türkiye Cumhuriyeti geleceğe sorunsuz bir şekilde yürüyecektir. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi bozmasın" şeklinde konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.