Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Bozkır’dan Ozancan’ın Ailesine Taziye Ziyareti

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Ozancan Akkuş’un taziye evini ziyaret etti.Gaziantep’e bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan...

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2016 18:35
Haber Güncellenme Tarihi: 16.03.2016 18:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Ozancan Akkuş’un taziye evini ziyaret etti.
Gaziantep’e bir dizi temaslarda bulunmak üzere gelen AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, sivil toplum temsilcileri ile bir araya geldikten sonra, Ankara patlamasında hayatını kaybeden 37 kişiden Gaziantepli Ozancan Akkuş’un evine geçerek ailesine başsağlığı diledi. Bakan Bozkır, taziyede bir süre Ozancan’ın babası Nuri Akkuş’u teselli etmeye çalıştı. Volkan Bozkır, taziye evinden çıktığı sırada, kendisini yolcu etmek için taziye çadırından çıkan baba Nuri ve dede Mehmet Nuri’ye uzun uzun sarıldı.
Taziye ziyaretinde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Nejat Koçer ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu da hazır bulundu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.