Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı’dan usta oyuncu Tarık Akan’ın ailesine ve sevenlerine başsağlığı mesajı

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Tarık Akan, çizdiği karakterlerle Türk sinema tarihinde müstesna bir yer kazandı. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.Kültür...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2016 12:07
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2016 12:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, “Tarık Akan, çizdiği karakterlerle Türk sinema tarihinde müstesna bir yer kazandı. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum” dedi.
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Sanatçı Tarık Akan’ın vefatı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Bakan Avcı’nın usta sanatçı Tarık Akan’ın vefatı dolayısıyla yayınladığı mesaj şöyle:
“Tarık Akan’ın vefatını büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Tarık Akan, başarılı oyunculuğunun yanı sıra, son yıllarda, sosyal sorumluluk bilinciyle çocuklarımızın eğitimine de katkıda bulundu. Tarık Akan, çizdiği karakterlerle Türk sinema tarihinde müstesna bir yer kazandı. Tarık Akan’a Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına, sevenlerine ve sanat camiamıza başsağlığı diliyorum.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.