Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı’dan Alpu ilçesine ziyaret

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’in Alpu Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçede yapımı devam eden yatırımları yerince inceledi.Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyaret öncesinde, Bakan Avcı ile görüşmek isteyen çok...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2016 13:46
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2016 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bakan Avcı’dan Alpu ilçesine ziyaret
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eskişehir’in Alpu Belediye Başkanlığını ziyaret ederek ilçede yapımı devam eden yatırımları yerince inceledi.
Sabah saatlerinde gerçekleşen ziyaret öncesinde, Bakan Avcı ile görüşmek isteyen çok sayıda vatandaş belediye binası üzerinde toplandı. İlçe Kaymakamı Mehmed Zahid Doğu, bina önünde dağınık halde bulunan vatandaşlara uyarıda bulunarak Bakan Avcı ile selamlaşmak isteyenlerin sıraya girmesini, bu şekilde yapılırsa daha rahat görüşebileceklerini söyledi. Uyarıyı dikkate alan vatandaşların hepsi yan yana tek sıra haline gelerek ilçeye ziyarete gelen Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı ile selamlaşma fırsatı yakaladı. Selamlaşma sırasında bir vatandaş Bakan Avcı’ya ilçeye yaptıkları yatırımlar nedeniyle teşekkür etti.
“Bütün ilçeleri tek tek dolaşacağız”
Alpu Belediye Başkanı Rafet Demirtaş’ın makamındaki ziyaretinde basın mensupları ile de fotoğraf çektiren Avcı, burada yaptığı açıklamada, uzun zamandır ilçe gezi programları olduğunu, ama bunu bir takım olaylar nedeniyle gerçekleştiremediklerini bildirdi. Bakan Avcı, “Şimdi önümüzdeki günlerde, haftalarda bütün ilçelerimizi teker teker ziyaret edip, hem orada başlatılan işler ne durumda, biten işler ne durumda, yeni başlatacağımız işler ne durumda, ihtiyaçlar ne durumda bunları yerinde belediye başkanlarımızla ilçe başkanlarımızla, yerel yönetimlerimizle görüşerek, hem ihtiyaçlarımızı bir daha gözden geçirelim, yapılanları gözden geçirelim, yapılacaklarla ilgili yol haritamızı tazeleyelim diye bugün Alpu’yla başladık. Aslında Eskişehirspor’un kendi sahasında oynayacağı ilk maç nedeniyle, ikinci ilçeyi ilave edemedik bugün, yoksa niyetimiz iki ilçe ile başlamaktı ama Alpu ile başlamış olduk. İnşallah teker teker bütün ilçelerimizi dolaşarak, her bakımdan ilçelerimizle ilgili sorunları yerinde görüşmeyi ümit ediyoruz” dedi.
"Stadyumda emeği geçenlere teşekkür ediyorum"
Eskişehirspor ile Yeni Malatyaspor arasında oynanacak karşılaşmaya da değinen Bakan Nabi Avcı konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Maçımızın ve yeni stadımız da hayırlara vesile olmasını bu vesileyle de bir kere daha diliyorum. Ayrıca tabi bu vesileyle, Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın Gençlik ve Spor Bakanımıza yeni stadımızın bir an evvel hizmete girmesi için başından beri gösterdikleri özel alaka sebebiyle de tekrar teşekkürlerimizi arz ediyorum.”
Bakan Avcı URAYSIM’i gezdi
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Alpu ilçesinde yapımına devam edilen Ulusal Raylı Sistemler Araştırma ve Test Merkezi’nin (URAYSİM) inşaatını da yerinde inceledi. Anadolu Üniversitesi Rektörü Naci Gündoğan’dan merkezle alakalı bilgiler alan Bakan Avcı, inşaat işçileriyle de hatıra fotoğrafı çektirdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.