Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı, Kırkpınar’a davet edildi

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet edildi.Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne devlet protokolünü...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 15:01
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 15:01
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet edildi.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne devlet protokolünü davet etmek için Ankara’da bulunan Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen; Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’yı makamında ziyaret etti.
Bakan Avcı, Edirne heyeti tarafından Kırkpınar’ın simgesi olan kırmızı dipli mum ile 655 yılık geleneğe davet edildi. Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen’e davetlerinden dolayı teşekkür eden Avcı, programlarının müsait olması halinde 655. Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne katılacağını söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.