Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı İle Yaşlılar Arasında İlginç Diyaloglar

Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile yaşlılar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.Merkezin açılışında ufak konser veren koro üyeleriyle yakından...

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2016 19:33
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2016 19:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Halis Toprak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi açılışına katılan Kültür ve Turizm Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ile yaşlılar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.
Merkezin açılışında ufak konser veren koro üyeleriyle yakından ilgilen Bakan Avcı, bir yaşlıyı ise kendisine benzetti. Avcı, huzurevi sakinine dublörlük teklifi götürdü. Sahneden inen koro üyelerini tebrik ettiği sırada kendisine benzeyen bir yaşlı vatandaş ile sohbet eden Bakan Avcı, kendisinin programlara yetişemediği anlatarak "Benim yerime siz çıkar mısınız? Bakar mısınız? Birbirimize ne kadar benziyoruz" demesi üzerine huzurevi sakini ’hay hay’ diyerek Bakanın teklifini kabul etti.
Bakan Avcı, sahnede konser veren yaşlıları da ilgi ile dinleyerek, eşlik etmeyi de ihmal etmedi. Bir başka Refik isimli huzurevi sakininin "Aynaya baktım saç beyaz olmuş" şarkısını seslendirmesinin ardından ise mikrofonu Bakan Avcı aldı. Bakan Avcı’nın, "Hiç olmazsa aynaya baktığında saç görmüş. Saçı bile olmayanlar var" sözleri uzun süren gülüşmelere sebep oldu. "Elimizdekilerin ve başımızdakilerin kıymetini bilmemiz gerekiyor" diyen Bakan Avcı, huzurevinde emeği geçenlere teşekkür etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.