Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Avcı Aday Öğretmenlerle Bir Araya Geldi

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep’te aday öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Avcı, “Bir Milli Eğitim Bakanı akılda kalmaz ama ilk öğretmenler hiçbir zaman unutulmaz’’ dedi.Gaziantep programı çerçevesinde okul müdürleri ve...

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2016 20:16
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2016 20:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Gaziantep’te aday öğretmenlerle bir araya geldi. Bakan Avcı, “Bir Milli Eğitim Bakanı akılda kalmaz ama ilk öğretmenler hiçbir zaman unutulmaz’’ dedi.
Gaziantep programı çerçevesinde okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, aday öğretmenlik uygulamasının Türkiye’deki eğitim sistemine büyük fayda sağlayacağını belirterek, “Geçmiş dönemlerde ağustos ayında atamalar yapılıyordu, ağustos sonunda görev yerleri belli oluyordu, 15 gün sonra da öğretmen adayları görev yapacakları okullarda derslere giriyordu. Bu öğretmenlerimizin birçoğu belki de tayin oldukları ili ilk defa görüyordu. Kültürünü bilmedikleri bir yerde göreve başlayan öğretmenlerimiz çok zorlanıyordu. Şimdi böyle bir yönlendirme eğitimi ile danışman öğretmenlerimizin gözetiminde, sadece kendi branşınızda değil birçok branştaki derslere giriyorsunuz’’ diye konuştu.
Şehitkamil Kültür Merkezinde gerçekleşen program sonunda aday öğretmenlerle fotoğraf çektiren Bakan Avcı, daha sonra salondan ayrılarak Gaziantep programı çerçevesinde ziyaret gerçekleştireceği AK Parti İl binasına hareket etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.