Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Arslan ve Akdağ’a Kırkpınar daveti

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet edildi.Kırkpınar...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:54
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Edirne Belediye Başkanlığı tarafından 18-24 Temmuz 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne davet edildi.
Kırkpınar Yağlı Güreşleri Festivali’ne devlet protokolünü davet etmek için Ankara’da bulunan Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ve AK Parti Edirne Milletvekili Rafet Sezen, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ’ı ayrı ayrı ziyaret etti.
Özdemir, Gürkan ve Sezen’i makamında kabul eden Bakan Arslan ve Bakan Akdağ, Edirne heyeti ile bir süre sohbet ettikten sonra programlarının müsait olması halinde Edirne’de olmak istediklerini söyleyerek, Edirne halkına selamlarını iletti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.