Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bakan Albayrak, Akkuyu’da İncelemelerde Bulundu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beraat Albayrak’ın, dün Adana’daki açılış törenlerinin ardından Mersin’e geçerek Akkuyu Nükleer Santral alanında incelemelerde bulunduğu bildirildi.Mersin Valiliği’nin resmi internet sitesinde yer alan...

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2016 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2016 14:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Beraat Albayrak’ın, dün Adana’daki açılış törenlerinin ardından Mersin’e geçerek Akkuyu Nükleer Santral alanında incelemelerde bulunduğu bildirildi.
Mersin Valiliği’nin resmi internet sitesinde yer alan bilgilere göre, Adana’nın Tufanbeyli ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte termik santral açılışı törenine katılan Bakan Berat Albayrak, daha sonra helikopterle Mersin’e geçerek Gülnar ilçesindeki Akkuyu Nükleer Güç Santrali (NGS) alanında incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Bakan Albayrak’a Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Mersin Milletvekili Hacı Özkan ile diğer yetkililer eşlik etti.
Albayrak ve beraberindekiler inşaat alanını gezerek Akkuyu Nükleer A.Ş. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fuad Akhundov ve NGS İnşaat Direktörü Dmitry Tveritinov’dan çalışmalarda gelinen son durum ile ilgili bilgi aldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.