Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeşehir Kolejinden Gaziantep’e yeni kampus müjdesi

Bahçeşehir Okulları velilere Gaziantep’te yeni kampus ile fen ve teknoloji lisesini açılacağının müjdesini verdi.Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir okullarının eğitimi hakkında velilerin sorularını...

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2018 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2018 12:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçeşehir Kolejinden Gaziantep’e yeni kampus müjdesi

Bahçeşehir Okulları velilere Gaziantep’te yeni kampus ile fen ve teknoloji lisesini açılacağının müjdesini verdi.

Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir okullarının eğitimi hakkında velilerin sorularını yanıtladı. Gaziantep’te açılacak yeni kampus ile ilgili bilgi veren Yücel, yeni bir kampusun inşaatına başladıklarını haziran ayında bitirmeyi amaçladıklarını söyledi. Tür olarak Fen ve Teknoloji lisesini Gaziantep’e açacaklarını belirtti.

Gaziantep’te yeni bir kampus açacaklarını belirten Mütevelli Heyeti Başkanı Ender Yücel, “Gaziantep’e 10 yıl önce Bahçeşehir kolejini açarak geldik. Şimdi önümüzdeki dönemde yeni bir kampusun inşaatına başladık. Haziran ayı içerisinde de bitireceğiz. 55 milyon TL değerinde bir yatırımdır. Bin 500 kapasiteli yeni bir okul olacak. Bu okul bölgenin en donanımlı en mükemmel okulu olacak” dedi.

Fen ve teknoloji lisesi açılacak

Gaziantep’e tür olarak fen ve teknoloji lisesi de açacaklarını ifade eden Yücel, “Tür olarak fen ve teknoloji lisesini açacağız. Biz Türkiye’nin her köşesine kaliteli eğitimi götürme gayretindeyiz. Çünkü her çocuğun kaliteli eğitimi almaya hakkı olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.

Programa, Bahçeşehir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Enver Yücel, Bahçeşehir koleji Gaziantep Kampüsü müdiresi Selda Şener, Bahçeşehir Koleji Genel Müdürü Özlem Dağ ve veliler katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.