Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçelievler’de çöken binayla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden açıklama

İstanbul Valiliği Çevre Ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner, Bahçelievler’de Çöken Bina İle İlgili Yaptığı Açıklamada, “deprem Sonrası Tespitlerimizde Ağır Hasarlı Olarak Boşalttığımız Binalardan Birisi” Dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.02.2020 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 14.02.2020 15:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bahçelievler’de çöken binayla ilgili Çevre ve Şehircilik Müdürlüğünden açıklama

İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner, Bahçelievler’de çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada, “Deprem sonrası tespitlerimizde ağır hasarlı olarak boşalttığımız binalardan birisi” dedi.

Bahçelievler Siyavuşpaşa Narlı Sokak’ta bulunan 7 katlı bir bina çöktü. Çökme sonucu herhangi bir yaralı ya da can kaybının yaşanıp yaşanmadığı belirsizliğini korurken, İstanbul Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Hacı Mehmet Güner açıklama yaptı. Çöken binanın deprem sonrası ağır hasarlı olarak boşaltılan binalardan birisi olduğunu belirten Hacı Mehmet Güner, “Çok hızlı intikal edeceğiz. Bize de şu anda bilgiler geldi. Deprem sonrası tespitlerimizde ağır hasarlı olarak boşalttığımız binalardan biri olduğu kayıtlarımızda görünüyor. İnşallah enkaz altında kalan olmadığı temennisiyle can kaybının yaşanmaması dileklerimizi buradan belirtiyoruz” diye konuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.