Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bahçeli seçim maratonuna doğa molası verdi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sultan Sencer Gençlik Köyü’nü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 27.05.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 27.05.2018 15:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sultan Sencer Gençlik Köyü’nü ziyaret etti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün partisinin seçim beyannamesini açıkladı ve aday tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Bahçeli, 27 Mayıs Ülkücü Şehitleri Anma Günü vesilesiyle bugün de Kızılcahamam’a geldi. Burada bulunan Ülkücü Şehitler Anıtı’nı ziyaret eden Bahçeli, beraberindeki heyetle anıta karanfil bıraktı. Bahçeli, "Hürmetle andığımız ülkücü şehitlerimiz yaşadıkları çağa fedakarlıklarıyla nüfuz etmiş, cesaretleriyle yön vermiş, ülküleriyle anlam katmışlardır. Her biri gönül, erdem, ahlak ve fikir zirvesidir. Onlar ki zalimlere ve zehirli emellere meydan okumuş, milli ve manevi haklarımızın öğütülmesine karşı çıkmışlardır" dedi.

"Adını ’Isık Gölü’ koydum"

Bahçeli, Kızılcahamam’a yaklaşık 25 kilometre uzaklıkta bulunan Sultan Sencer Gençlik Köyü’nü de ziyaret etti. Görevlendirdiği bir komisyon tarafından kiralanan alan hakkında basın mensuplarına bilgi veren Bahçeli, "Köy gençlerinin tatil yapabilecekleri bir alan olacak. Üzerinde çalışmalar, planlar yapılıyor. Burada üç büyük gölet bulunuyor. Hafta sonlarında Ankara’dan gelip vakit geçirebilecekler" diye konuştu.

Bahçeli, girişin ücretli olup olmayacağına ilişkin soruya, "Burası Allah’ın bir nimeti, Allah’ın verdiğinden para alınmaz" karşılığını verdi.

Kısa bir sohbetin ardından Bahçeli ve beraberindeki parti yetkilileri göletleri gezdi. Bahçeli’nin her zamanki gibi elinden düşürmediği tespihi de fotoğraf karelerine yansıdı. Bahçeli, gezinti sırasında göletlerden birine "Isık" ismini verdiğini kaydetti. Bahçeli, gezi sırasında partililer, basın mensuplarıyla ve jandarma ekipleriyle fotoğraf çektirdi. Alandan ayrılan Bahçeli, seçimden sonra burada basın mensuplarına yayla mangalı yapma sözü verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.