Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baharatta Sağlık Ve Lezzet

Baharatta kısa sürede marka haline gelen DBS Devtat Baharat, piyasaya sürdüğü yeni karışımla önceliğini sağlık ve lezzete veriyor. Birçok baharattan oluşan karışım arasında yerini alan Fas Baharat hem ev hanımlarının işini kolaylaştırıp...

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2016 11:54
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2016 11:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Baharatta kısa sürede marka haline gelen DBS Devtat Baharat, piyasaya sürdüğü yeni karışımla önceliğini sağlık ve lezzete veriyor. Birçok baharattan oluşan karışım arasında yerini alan Fas Baharat hem ev hanımlarının işini kolaylaştırıp zaman kazandırırken, hem de insan sağlığına yararlı olan zerdeçal, kakule ve muskat kabuğu gibi baharatları içinde barındırıyor.
Son dönemde popüler olan baharat karışımları ev hanımları için hem hayatı kolaylaştırıyor hem de içinde lezzetin yanı sıra sağlık barındırıyor. Lezzet ve sağlığın ikisi aynı kutuda diyen DBS Devtat Baharat Fabrika Müdürü Mehmet Sait Oruç, “Son dönemle birlikte baharat karışımları bayağı popüler oldu. Dünya genelinde oldukça revaçta olan baharatlar Türkiye’ye yavaş yavaş gelmeye başladı. Bunların en güzelleri arasında olan Fas Baharatı için üretime başladık. En az 20 çeşit baharattan oluşan Fas baharat karışımı, özellikle et yemeklerine lezzet katıyor” dedi.
“FAS BAHARATININ İÇİNDE SAĞLIK VAR”
Fas baharat karışımı ile sadece yemeklere lezzet katmadıklarını söyleyen Fabrika Müdürü Mehmet Sait Oruç, şöyle konuştu: “Baharat karışımının içinde ön plana çıkan zerdeçal, muskat kabuğu ve kakule mevcut. Bu baharatlar normal hayatta herkesin kullanması gereken baharatlardır. Vücuda faydası saymakla bitmez. Zerdeçal, akciğerden tutun kolon ve meme kanserine yakalanma riskini azaltıyor. Muskat kabuğu Türkiye’de pek bulunmayan bir baharat. İnsanın stresini alan, sindirim sistemini hızlandıran bir baharat. Kakule ise migrene çok faydalı. Bağışıklık sistemini güçlendiriyor ve hazmı kolaylaştırıyor. Fas baharatın haricinde İtalyan çeşnisi, balık baharatı, köri baharatı gibi karışımlar mevcuttur. Tuz seviyesi ise baharat karışımlarında en alt seviyede bulunuyor. Bizim için her zaman lezzet ve sağlık ön planda olacak.”
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.