Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağcılar’da on binlerce kişi demokrasi şehitlerini andı

Bağcılar Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetinde darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Mevlid okutuldu. On binlerce kişi demokrasi zaferinin sevinci ile demokrasi şehitlerinin acısını bir arada yaşadı.15 Temmuz gecesi gerçekleşen...

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2016 01:17
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2016 01:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağcılar Meydanı’nda devam eden demokrasi nöbetinde darbe girişimi sırasında şehit olanlar için Mevlid okutuldu. On binlerce kişi demokrasi zaferinin sevinci ile demokrasi şehitlerinin acısını bir arada yaşadı.
15 Temmuz gecesi gerçekleşen ve hain emellerine ulaşamayan darbe girişiminin ardından başlayan demokrasi nöbetleri Bağcılar’da bugün de devam etti. Bağcılar Meydanı’nda toplanan on binlerce kişi, demokrasi zaferinin sevinci ile demokrasi şehitlerinin acısını bir arada yaşadı. Demokrasi nöbetine Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın yanı sıra, AK Parti, CHP, MHP ve Saadet Partisi’nin ilçe teşkilatları da katıldı. Birlik ve beraberlik mesajları verilen gecede bir konuşma yapan Belediye Başkanı Çağırıcı, “Demek ki Rabbim bu milleti, bu ümmeti seviyor. Allah muhafaza, hedefine ulaşan bir darbe girişiminin ardından bu meydanlarda olabilirdik. Onun için böyle bir güzelliğin sonrasında bu meydanlarda olmanın onur ve gururunu hep birlikte Rabbim bizlere yaşatıyor” ifadelerini kullandı.
Başkan Çağırıcı’nın konuşmasının ardından Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı. Okunan Kur’an-ı Kerim darbe şehitlerinin ruhlarına bağışlandı. Kur’an-ı Kerim tilavetini sela ve kasideler izledi. On binlerce kişi hep bir ağızdan tekbirler getirip sloganlar attı. Demokrasi nöbeti darbe girişiminde şehit olanlar için okunan Mevlid-i Şerif ve katılımcılara ikram edilen Mevlid-i Şerif yemeğiyle devam etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.