Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağcılar Mahallesi asfaltlanıyor

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi yapılaşması tamamlanan Bağcılar Mahallesinin sokak ve caddelerinde asfaltlama çalışması başlattı.Bağlar Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçenin yeni yerleşim alanı olan...

Haber Giriş Tarihi: 20.11.2017 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 20.11.2017 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağcılar Mahallesi asfaltlanıyor

Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi yapılaşması tamamlanan Bağcılar Mahallesinin sokak ve caddelerinde asfaltlama çalışması başlattı.

Bağlar Belediyesi yol yapım ve onarım çalışmaları kapsamında ilçenin yeni yerleşim alanı olan Bağcılar Mahallesinin 26 farklı noktasında asfaltlama çalışması başlattı. Yol yapım çalışmalarına ilişkin bilgi veren Bağlar Belediye Başkanı Birsen Kaya Akat, Şeyh Şamil Mahallesinin ardından yapılaşması tamamlanan Bağcılar Mahallesinde asfaltlama çalışması başlattıklarını belirtti. Başkan Akat, “Bağların yeni yerleşim alanı Bağcılar Mahallesinin 26 farklı noktasında toplamda 26 bin ton sıcak asfalt serimi yapacağız. Ekiplerimiz Şeyh Şamil Mahallesinin birçok sokak ve caddesinde asfalt serimi yaparak yolları yeniledi. Şimdi amacımız Bağcılar Mahallesinde kısa bir süre içerisinde asfaltlama çalışmasını tamamlayarak halkın hizmetine sunmaktır ”dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.