Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Bağarası Gençlik Derneğinden Başkan Demirağ’a ziyaret

Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.Dernek Başkanı Nail Özkan, ilk sayısı yayınlanan ‘‘Bağarası Gençlik’’...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 14:57
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 14:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bağarası Gençlik Derneğinden Başkan Demirağ’a ziyaret

Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Özkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Dernek Başkanı Nail Özkan, ilk sayısı yayınlanan ‘‘Bağarası Gençlik’’ isimli dernek bültenini Belediye Başkanı Gökhan Demirağ’a sundu. Nail Özkan, Başkan Gökhan Demirağ’a; Bağarası’na yapmış olduğu hizmetler ve Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği’ne vermiş olduğu destek için teşekkür etti.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Özkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaret dolayısıyla teşekkür etti. Başkan Demirağ, ‘‘Bağarası Gençlik ve Dayanışma Derneğimizi kurulduğu günden bugüne kadar yakından takip etme ve birlikte güzel işler yapma fırsatımız oldu. İnanıyorum ki önümüzdeki süreçlerde de çok güzel ve unutulmaz projelerde birlikte çalışma imkânımız olacak. Gençlerimize başarılar diler, Foça Belediyesi olarak her zaman yanlarında olmaktan onur ve mutluluk duyduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.