Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babasına Nefretini Kitaba Yazdı

Nevşehir’de bir lise öğrencisi 16 yıldır tanımadığı babasına nefret duygularını satırlara dökerek "Doğuştan Kaybeden" isimli kitap çıkarttı.Nevşehir Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Gamze Çimen, 16 yıldır görmediği babasına...

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2016 09:52
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2016 09:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nevşehir’de bir lise öğrencisi 16 yıldır tanımadığı babasına nefret duygularını satırlara dökerek "Doğuştan Kaybeden" isimli kitap çıkarttı.
Nevşehir Lisesi 12. sınıf öğrencisi olan Gamze Çimen, 16 yıldır görmediği babasına olan nefretini, kitap çıkartarak anlattı. Şu an 18 yaşında olduğunu söyleyen lise öğrencisi Gamze Çimen, "16 yıldır öz babamı görmeden büyüdüm ve babama olan nefretimi bu kitapta anlatmak istedim" dedi. Çimen, “Nevşehir Lisesinde son sınıf öğrencisiyim. 18 yaşındayım. Ben 16 yıl boyunca hiç öz babamı görmeden büyüdüm. Bir psikologdan yardım alıyordum. O da bana duygularımı yazmamı önerdi. Yazarsam rahatlayacağımı söyledi. Daha sonra da ben bu yazdıklarımı biriktirdim ve bir kitap haline getirdim. Annemlerin haberi yokken bir yayın evi ile anlaştım. Yazdıklarımı yayınevine gönderdim. Ve bir ay içerisinde de ’Doğuştan Kaybeden’ isimli kitabımı bastırdım" diye konuştu.
Kitapta bu yaşına kadar büyürken yaşadığı zorlukları anlattığını kaydeden Çimen, "Kitapta babama olan nefretimi, 16 yıl boyunca bir kız çocuğu babası olmadan nasıl büyür, ne zorluklar çeker, annesi tek başına nasıl büyütür bunların hepsini kitabımda anlattım. Kitaptaki amaç babamın okuyup pişman olması belki bir ihtimal de olsa tam anlamıyla anlayamaz ama beni anlaması yani bunu isteyerek yazdım” dedi.
Lise öğrencisi Gamze Çimen kitabı yayınlandıktan sonra son derece güzel tepkiler aldığını ifade ederek, “Bu kitabı çıkarttıktan sonra çok güzel tepkiler aldım. Bir gün biz evde otururken bir adam ile kızı geldi. Araları iki yıl kadar bozukmuş. Kızı babasından nefret ediyormuş. Benim kitabımı okuduktan sonra aralarının düzeldiğini söyledi ve teşekkür etti. Okuldaki öğretmenlerim ve çevremdeki insanlar kitabımı beğendiklerini söylediler” şeklinde konuştu.
Çimen son olarak babasına soyadını almak için dava açtığını ve şu anda annesinin üzerine kayıtlı olduğunu sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.