Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Babalar bilinçli, çocuklar mutlu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Baba Destek Programı’ sona ererken, eğitimlere katılan babalar belgelerini aldı.AÇEV, bu yıl "İlk İş Babalık" kampanyası ile babaların...

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2018 18:00
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2018 01:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Babalar bilinçli, çocuklar mutlu

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) iş birliğiyle gerçekleştirilen ‘Baba Destek Programı’ sona ererken, eğitimlere katılan babalar belgelerini aldı.

AÇEV, bu yıl "İlk İş Babalık" kampanyası ile babaların çocuklarıyla karşılıklı ve yakın ilişki kurmasının önemine dikkat çekti. AÇEV’in farklı illerde yürüttüğü ‘Baba Destek Programı (BADEP)’ eğitimleri, bu kez Bursa Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle belediye personeline yönelik düzenlendi. Babanın çocuk gelişiminde rol ve sorumluluk alması maksadıyla uygulanan ve 12 hafta süren programa katılan babalara sertifikaları törenle verildi.

AÇEV gönüllü eğitimcilerinin gerçekleştirdiği programa katılan 31 baba, sertifika heyecanını eş ve çocuklarıyla paylaştı. Baba olarak çocuklarının hayatındaki rolleri, çocukların gelişimine nasıl destek olacakları ve çocuklarıyla etkili iletişim kurma yöntemleri hakkında bilgi ve becerilerini güçlendirme fırsatı bulan babalar ve aileleri, 12 haftalık süreçte yaşadıkları olumlu gelişimleri paylaştı. Programa emeği geçenlere Büyükşehir Belediyesi’ne dair hediyeler verildi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.