Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba olduktan 10 gün sonra kayboldu

Adana’da, yeni evlenen ve bir aylık bebek sahibi olan oğlundan yaklaşık 1 aydır haber alamayan anne Feriha Aydoğdu, gözyaşları içerisinde oğlunun ortaya çıkmasını istiyor.Feriha Aydoğdu’nun (49) oğlu Aykut Doğar (29), iddiaya göre 22...

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2016 12:55
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2016 12:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Adana’da, yeni evlenen ve bir aylık bebek sahibi olan oğlundan yaklaşık 1 aydır haber alamayan anne Feriha Aydoğdu, gözyaşları içerisinde oğlunun ortaya çıkmasını istiyor.
Feriha Aydoğdu’nun (49) oğlu Aykut Doğar (29), iddiaya göre 22 Haziran 2016 tarihinde annesini iş yerine bıraktıktan sonra kimseye bilgi vermeden ortadan kayboldu. Uzman çavuşluk mesleğinden ayrıldıktan bir süre sonra tekrar döndüğü Adana’da iki yıldır evli olan ve bir ay önce bebeği doğduktan 10 gün sonra kayıplara karışan Aykut Doğar’dan halen haber alınamıyor.
Oğlunun 2 yıllık evli olduğunu, borcu olduğunu fakat borç nedeniyle de kaçacak bir insan olmadığını söyleyen anne Feriha Aydoğdu, "Biz onunla neler atlattık neler. Uzman çavuşluğu bıraktıktan sonra inşaat mühendisi abileriyle çalıştı. Evlenmeden önce hiç böyle değildi. Eşiyle sorunları olup olmadığını da anlatmıyordu, görüşmüyorduk. Eşi bizi istemiyordu, gelmiyordu bize. Eşinin istediği sadece oğlumu görmekti. Onların istediği sadece oğlumdu. 2 sene buna saygı duyduk" dedi.
"Nefes alamıyorum"
Doğar’ın gözü yaşlı annesi Feriha Aydoğdu, "Sen benim sesimi duymadan, ben senin sesini duymadan duramıyorduk. Neredeysen bana sesini duyur. Ne olursun. Nefes alamıyorum" diyerek ağıt yaktı.
Oğlunun bulunması için güvenlik güçlerine de başvuran Feriha Aydoğdu, fotoğraflarına sarıldığı oğlunun psikolojik sorunlar nedeniyle kendisine zarar verebileceğinden ya da başına kötü işler gelebileceğinden endişe ettiğini söyledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.