Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Baba ile oğlunun tehlikeli yolculuğu

Sivas’ta bir baba ile oğlunun tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Akan trafikte oğlunu camı açık olan şoför koltuğunun yanında oturtan babanın bir yandan da cep telefonu ile konuşması dikkat çekti.Kızılırmak Mahallesi...

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2016 17:06
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2016 17:06
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Sivas’ta bir baba ile oğlunun tehlikeli yolculuğu cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Akan trafikte oğlunu camı açık olan şoför koltuğunun yanında oturtan babanın bir yandan da cep telefonu ile konuşması dikkat çekti.
Kızılırmak Mahallesi Şehit Fethi Akyüz Caddesi’nde cep telefonu ile kaydedilen görüntülerde trafiğin en yoğun olduğu saatlerde seyir halindeki bir kamyonette baba ile oğlunun tehlikeli yolculuğu kameraya yansıdı. Küçük yaştaki oğlunu araç seyir halindeyken şoför koltuğunun yanına alan baba camın açık olmasını da umursamadı. Çocuğun oradan düşebileceğini düşünmeyen baba bir yandan da cep telefonu ile konuştu. Bu sırada baba ile oğlunun tehlikeli yolcuğunu gören bir polis aracının da babaya müdahale etmediği görüldü. Durumu gören vatandaşlarda şaşkınlıklarını gizleyemedi. Seyir halindeki araç daha sonra akan trafik gözden kayboldu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.