Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aziz Sancar, GATA’da Tedavi Gören Askerleri Ziyaret Etti

Nobel Kimya ödüllü Prof. Aziz Sancar, eşi Gwen Sancar ve beraberindeki heyet, Terörle Mücadele Harekatında yaralanarak GATA’da tedavi görmekte olan kahraman subay, astsubay, uzman erbaşlar ile Emniyet Teşkilatı personelini ziyaret etti.Genelkurmay...

Haber Giriş Tarihi: 24.05.2016 15:20
Haber Güncellenme Tarihi: 24.05.2016 15:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Nobel Kimya ödüllü Prof. Aziz Sancar, eşi Gwen Sancar ve beraberindeki heyet, Terörle Mücadele Harekatında yaralanarak GATA’da tedavi görmekte olan kahraman subay, astsubay, uzman erbaşlar ile Emniyet Teşkilatı personelini ziyaret etti.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, “Aziz Sancar, eşi Gwen Sancar ve beraberindeki heyet, 19 Mayıs 2016 Perşembe günü 15.45-16.30 saatleri arasında Terörle Mücadele Harekatında yaralanarak GATA’da tedavi görmekte olan kahraman subay, astsubay, uzman erbaşlar ile Emniyet Teşkilatımızın kahraman personelini ziyaret etmişlerdir” denildi.
Aziz Sancar ve beraberindeki heyetin GATA Komutanı Korgeneral Ömer Paç ve GATA Dekanı Tümamiral Hayati Bilgiç tarafından karşılandığı, ardından şeref defteri imzalatılarak, Aziz Sancar’a, GATA’da çalışan personelin eşlerinin yaptığı rölyef tablo ve şilt takdim edildiği kaydedildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.