Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Azerilerin Tercihi Manavgat

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Azerbaycan Bakü Aitf Turizm Fuarı’nda stant açarak bölge tanıtımı yaptı.29 ülkeden 330 turizm şirketin katıldığı fuarda açılan Manavgat-Side destinasyonu standı yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca...

Haber Giriş Tarihi: 12.04.2016 16:14
Haber Güncellenme Tarihi: 12.04.2016 16:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), Azerbaycan Bakü Aitf Turizm Fuarı’nda stant açarak bölge tanıtımı yaptı.
29 ülkeden 330 turizm şirketin katıldığı fuarda açılan Manavgat-Side destinasyonu standı yoğun ilgi gördü. Fuar boyunca MATSO personeli ziyaretçilere Manavgat’ı tanıtan neşeli haritalar, tanıtım kitapçıkları, broşür ve tanıtım CD’leri hediye etti. Manavgat-Side destinasyonunu ziyaret eden Azeriler bu yıl tatil tercihlerinin Manavgat olduğunu belirtti.
MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş, farklı pazarlardan turist çekmek amacıyla yurt içi ve yurt dışındaki fuarlara kurumsal olarak katıldıklarını belirterek ilçenin tanıtımına katkı yaptıklarını söyledi.
Yaklaşık 2.5 ayda 10 farklı fuarda Manavgat-Side destinasyonu tanıttıklarını vurgulayan Boztaş, Bakü’de düzenlenen Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’ndaki açtıkları standın ilgi gördüğünü söyledi. Başkan Boztaş, "3 gün süren fuarda standımızı ziyaret eden Azeri gardaşlarımız bu yılki tatil tercihlerinin Manavgat olacağını söylediler. Hem konaklama sektörünün hem de Manavgat’taki ticaretin daha iyi gitmesi ve bu krizden etkilenmemesi için MATSO olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.