Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalık’ta yaşanan sel faciasının büyüklüğü gündüz ortaya çıktı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gece yaşanan sel felaketinin bilançosu bugün ortaya çıktı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.Gece saat 03.00 sıralarında Ayvalık’ta etkili olan...

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gece yaşanan sel felaketinin bilançosu bugün ortaya çıktı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
Gece saat 03.00 sıralarında Ayvalık’ta etkili olan yağış sel baskınlarına neden oldu. Selin bilançosu sabah saatleriyle birlikte gün yüzüne çıktı. Ayvalık Kaymakamı Namık Kemal Nazlı hasar tespit çalışmalarının başlatıldığını ve sel felaketinde can kaybı olmadığını ifade etti. Sabahın ilk ışıkları ile Karayolları ekipleri İzmir Çanakkale Karayolunda çalışmalara başladı. Yol kısa sürede önce tek şerit, daha sonra ise iki şerit olarak trafiğe açıldı. Sel en çok Ayvalık Tellikavak ve Sarımsaklı mevkinde zarara neden oldu. Bir çok vatandaş halen mahsur kaldıkları evlerinden kurtarılmayı bekliyor. Vatandaşlar evlerinden ve iş yerlerinden çamur ve su tahliyesi çalışması yaparken bölgede yağışın tekrar başlaması ise tedirginliğe neden oldu.
(EME-HA-Y)
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.