Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalık’ta Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden gazilere anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü ve akabinde başlayan Gaziler Haftası nedeniyle; Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ilçede bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı...

Haber Giriş Tarihi: 20.09.2017 17:41
Haber Güncellenme Tarihi: 20.09.2017 17:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalık’ta Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencilerinden gazilere anlamlı ziyaret

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 19 Eylül Gaziler Günü ve akabinde başlayan Gaziler Haftası nedeniyle; Ayvalık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu 8. Sınıf öğrencileri ilçede bulunan Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Ayvalık Şubesi’ne yönelik bir ziyaret gerçekleştirdi.

Okul öğretmeni Yurdaer Altınörs ve 3 öğrenci tarafından gerçekleşen ziyarette; Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Dayanışma Vakfı Ayvalık Şube Başkanı Hüseyin Köksal ve vakıf bünyesindeki gazilerle, şehit aileleri hazır bulundu.

Gazilik ve şehitlik kavramları ile ilgili ve Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Gazi’ unvanının verilmesine yönelik vakıf üyesi gazilerden bilgiler alan öğrencilerin ziyareti sohbet havasında gerçekleşti.

Ziyarette; 15 Temmuz’un ardından 19 Eylül’deki kutlanılan Gaziler Günü’nün bir haftaya yayılmasından memnun olduklarını kaydeden Vakfın Ayvalık Şube Başkanı Hüseyin Köksal, öğrencilere kendilerine yönelik gerçekleştirdikleri anlamlı ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Ziyarete öncülük eden Öğretmen Yurdaer Altınörs, okul bünyesinde gaziler ile ilgili bir tiyatro oyunu hazırlayacaklarını ve bu oyuna mutlaka gazileri de aralarında görmek istediğini söyledi.

Hüseyin Köksal da bu tiyatro oyuna mutlaka izleyici olarak katılacaklarının sözünü verdi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.