Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayvalık Belediye Meclisi darbeye karşı birleşti

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde CHP, AK Parti, DSP ve bağımsız olmak üzere toplam 25 üyeden oluşan belediye meclisi, darbe teşebbüsünü kınadı.Olağan üstü toplanan meclis, FETÖ tarafından 15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişimine...

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2016 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2016 14:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayvalık Belediye Meclisi darbeye karşı birleşti
Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde CHP, AK Parti, DSP ve bağımsız olmak üzere toplam 25 üyeden oluşan belediye meclisi, darbe teşebbüsünü kınadı.
Olağan üstü toplanan meclis, FETÖ tarafından 15 Temmuz’da kalkışılan darbe girişimine karşı ortak açıklama yaptı. Belediye Başkanı Rahmi Gençer, “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 akşamı tarihimize kara bir sayfa olarak kaydedilecek bir darbe girişimine şahit oldu. Türk ordusunun içerisindeki paralel yapılanmanın uzantısı olan çetelerin milli iradeye karşı yaptıkları bu darbe girişimi ile ülke huzuruna ve bekasına kastedilmiştir. Bu sinsi çete mensupları, Türk bayrağı taşıyan gençlerimizi, güvenlik mensuplarımızı, atamızın emaneti olan millet meclisimizi ve cumhurbaşkanlığı sarayını bombalarken hiçbir değer gözetmemiştir. Maalesef bu bombalar milletimizin yüreğine, milli iradeye ve egemenliğin kayıtsız şartsız olduğu meclise atılmıştır. Yıllar önce bu örgüt, harp okullarında, dershanelerde pırıl pırıl beyinleri yıkamıştır. 15 Temmuz 2016 darbe kalkışması gecesinde şehit olan polislerimize, askerlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı dileriz. Türk halkının ve medyanın gösterdiği kahramanlıktan dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Bir daha ülkemizin böyle kaoslar yaşamamasını diliyoruz. Gün beraberlik günüdür” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.