Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayten Bozkaya’da 23 Nisan Kutlaması…

Onur Market Bursa Bölge Müdürlüğü çalışanları Türkiye’de spastik engelli çocuklara hizmet veren Dr. Ayten Bozkaya Spastik Çocuklar Hastanesi ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki hastaların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2019 17:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2019 17:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayten Bozkaya’da 23 Nisan Kutlaması…

Onur Market Bursa Bölge Koordinatörü Murad Yavuz Gök, Onur Market çalışanları ile yaptığı ziyarette hediye ve ikramlarda bulunularak; günün anısına Rapata tesislerinde hazırlanan pastayı çocuklar ile birlikte kestiler.

Başhekim Yardımcısı Dr. Solmaz Akkaya Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Gamze Akıllı’nın eşlik ettiği ziyarette açıklamalarda bulunan Murad Yavuz Gök; ‘Türkiye’nin en itibarlı perakende markası Onur, güç aldığı topluma karşı ödevlerini şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da yapmaya devam edecektir. Hayatın yükünü Allah’ın emaneti özel çocukları ile beraber omuzlayan fedakar anneleri ve yakınlarına dokunarak, küçük bir zaman ile de olsa onlarla beraber yaşadıklarını hissetmek onlardan ziyade bizlere büyük kazanımlar sağladı. Bütün çocuklarımızın ve özel çocuklarımızın 23 Nisan Çocuk Bayramlarını gönülden kutluyoruz’ dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.