Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aynı gün hem evlat hem de anne acısını yaşadı

Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşayan Yılmaz Berber, aynı gün hem 17 yaşındaki evladını hem de annesini kaybetti.Eynesil ilçesinde yaşayan Yılmaz Berber, yaklaşık 13 ay önce amansız bir hastalığa yakalanan ve 3 hafta önce tedavi için...

Haber Giriş Tarihi: 10.10.2016 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 10.10.2016 14:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aynı gün hem evlat hem de anne acısını yaşadı
Giresun’un Eynesil ilçesinde yaşayan Yılmaz Berber, aynı gün hem 17 yaşındaki evladını hem de annesini kaybetti.
Eynesil ilçesinde yaşayan Yılmaz Berber, yaklaşık 13 ay önce amansız bir hastalığa yakalanan ve 3 hafta önce tedavi için 17 yaşındaki oğlu Halil İbrahim Berber’i İstanbul-Gaziosmanpaşa ilçesinde özel bir hastaneye götürdü. Berber, oğlunun hastalığıyla ilgilendiği sırada annesi Emine Berber’in (80) vefat haberini aldı. annesini toprağa vermek üzere Eynesil ilçesine hareket eden Berber, yaklaşık 1 hafta sonra ilik nakli ameliyatı olacak olan oğlu Halil İbrahim’in vefat haberini ise yolda aldı. Henüz hayatının baharında amansız hastalığa yenik düşen 17 yaşındaki İbrahim Berber’in cenazesi Eynesil İlçesi Derekök Köyü’ne getirilerek babaannesi Emine Berber’le aynı gün gözyaşları arasında toprağa verildi.
Hem evlat olarak hem de bir baba olarak cenaze sırasında ayakta durmakta zorluk çekerken Yılmaz Berber’i akrabaları teskin etmeye çalıştı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.