Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AYKOME Fatsa’daki yol çalışmalarını masaya yatırdı

Fatsa Belediyesinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında AYKOME toplantısı gerçekleştirildi.Toplantıda Fatsa’da devam eden yol çalışmaları ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.Toplantının...

Haber Giriş Tarihi: 20.10.2017 15:42
Haber Güncellenme Tarihi: 20.10.2017 15:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AYKOME Fatsa’daki yol çalışmalarını masaya yatırdı

Fatsa Belediyesinde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun başkanlığında AYKOME toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Fatsa’da devam eden yol çalışmaları ile ilgili sorunlar ve çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun, “Yolla ilgili sıkıntılarımız var, bilhassa dolmuş yolu ile ilgili sıkıntılarımız var. Bu dolmuş yolu ile ilgili sıkıntıları masaya yatırdık. Hangi kuruluşların orada çalışmaları var, bu çalışmalar ne kadar sürecek bunları tartışıyoruz. Bir an önce buraların üst yapısının yapılması gerekiyor. Tamirat ise tamirat, asfalt ise asfalt, parke taşı ise parke taşını döşeyeceğiz. Kış mevsimi başlamak üzere, artık Ekim ayının sonuna geliyoruz. Kasım ayında havalar iyice bozar dolayısıyla biz Kasım ayının 15’ine kadar bazı operasyonları yapmamız lazım. Alt yapısı bitmiş olan yerlere çok acil olarak üst kaplamasını yapmamız gerekiyor özellikle altını çizerek söylüyorum insanlara hizmet veren dolmuş yollarının bulunduğu güzergah muhakkak elden geçirilip insanları rahat ettirmemiz gerekiyor” dedi.

“Kış ayında Fatsa’yı rahata kavuşturacağız”

Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Eroğlu ise Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Suat Olgun’a böyle bir toplantıyı organize ettiği için teşekkür ederek, “Bu toplantıda olan arkadaşlarımız sıkıntıların ne olduğunu biliyorlar ama birlikte toplantıya ihtiyacımız vardı. Sıkıntıları masaya yatırmak açısından altyapı çalışmaları meşakkatli ve uzun süren bir çalışma. Bu çalışmalara hem vatandaşlarımız hem biz anlayış gösteriyorlar ama bu bir noktaya kadar oluyor. Sayın Başkanımızın da ifade ettiği gibi çok ciddi ele alınması gereken sıkıntılarımız var. Bunları bir an önce çözüme kavuşturup kış mevsiminde insanların araçları ile birlikte rahat dolaşacağı bir Fatsa’yı hazırlamamız gerekiyor ben tekrar teşekkür ediyorum” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.