Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayhan, yol ve iletişim sorununu Bakan Arslan’a anlattı

Şanliurfa’nın Akçakale ilçesi Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçenin yol ve iletişimle ilgili sorunlarını içeren bir dosyayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a elden teslim etti.İlçenin sorunlarının çözümü...

Haber Giriş Tarihi: 11.12.2017 12:38
Haber Güncellenme Tarihi: 11.12.2017 12:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayhan, yol ve iletişim sorununu Bakan Arslan’a anlattı

Şanliurfa’nın Akçakale ilçesi Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, ilçenin yol ve iletişimle ilgili sorunlarını içeren bir dosyayı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a elden teslim etti.

İlçenin sorunlarının çözümü için çalmadık kapı bırakmayan Akçakale Başkanı Abdulhakim Ayhan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba ile birlikte Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı evinde misafir eden Bakanlara, ilçenin sorunlarını ve beklentileri ile çözüm yollarını anlattı.

Başkan Ayhan, burada yaptığı konuşmada, iki bakanı ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, Akçakale’ye gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti.

Başkan Ayhan, bir süre başbaşa görüştüğü Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ayrıca, içinde Akçakale Şanlıurfa yolu, Akçakale Ceylanpınar yolu, Akçakale Suruç yolu, Akçakale Ceylanpınar Suruç yolunu bağlayan çevre yolu, Akçakale PTT ek hizmet binası isteklerini içeren dosyayı teslim etti.

Başkan Ayhan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’a ayrıca yöreye özgü aba, puşu ve igal hediye etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.