Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydın Özel Başak Koleji’nden Öğretmenler Günü gecesi

Aydın Başak Koleji, tarafından düzenlenen öğretmenler günü gecesi oldukça keyifli geçti. Gecede Okul Müdürü Nail Ergun günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.Aydın Özel Başak Koleji, öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmenler...

Haber Giriş Tarihi: 27.11.2017 12:36
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2017 12:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydın Özel Başak Koleji’nden Öğretmenler Günü gecesi

Aydın Başak Koleji, tarafından düzenlenen öğretmenler günü gecesi oldukça keyifli geçti. Gecede Okul Müdürü Nail Ergun günün anlam ve önemini vurgulayan bir konuşma yaptı.

Aydın Özel Başak Koleji, öğretmenleri için 24 Kasım Öğretmenler Günü yemeği düzenledi. Düzenlenen yemeğe çok sayıda öğretmen ve öğrenci velileri katıldı. Öğretmenler Günü’nde öğretmenlerini unutmayan Başak Koleji yöneticileri, öğretmenliğin en kutsal mesleklerden biri olduğu ve tüm öğretmenlerimizin değerinin bilinmesi gerektiği konularında açıklamalarda bulundu. Okul müdürü Nail Ergun, Müdür yardımcıları Ferdi Karakaş ve Namık Kemal Karazeybek’in sahnede birlikte pasta kesimiyle devam eden gecede tüm öğretmenler canlı müzik eşliğinde günlerini kutladı. Ardından Başak Koleji Müzik Bölümü Zümre Başkanı Kamil Kaya’nın muhteşem performansı ile tüm misafirler eşsiz bir mini klarnet gösterisi dinlediler.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.