Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Aydilge Çocuklar İçin Söyleyecek

Türkiye’nin Sevilen Sanatçılarından Aydilge, 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramında İzmirli Minik Hayranlarıyla Buluşacak.

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2016 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2016 12:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Aydilge Çocuklar İçin Söyleyecek
Türkiye’nin sevilen sanatçılarından Aydilge, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında İzmirli minik hayranlarıyla buluşacak.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında Türk pop müziğinin güzel isimlerinden Aydilge, İzmir Optimum Alışveriş Merkezinde minikler için sahneye çıkacak. Bu özel güne özel bir platform kurulacak ve konserde “Gel Sarıl Bana” şarkısıyla büyük çıkış yakalayan Aydilge, en güzel şarkıları seslendirirken, İzmirli hayranları ise Aydilge ile sohbet edip fotoğraf çekilme şansı bulacak.
ÇOCUKLAR PASTA YAPACAK
Aydilge, konserinin yanı sıra çocuklara birbirinden keyifli ve öğretici aktiviteler de sunan Optimum’da 23 Nisan etkinlikleri kapsamında, Minik Aşçılar Atölyesinde bir araya gelecek minik ziyaretçiler, birbirinden özel pastalar yapacak. Minik aşçılar etkinlik sonunda katılım sertifikası alırken, geleceğin lezzet ustaları Optimum’da unutamayacakları pasta tadında bir gün geçirecek. 23 Nisan Çocuk Bayramında minik ziyaretçiler, halk oyunları, bale, bando gösterileri ve şovları ile gün boyu Optimum’u karnaval alanına çevirecek. Minikler, Optimum’da şölen coşkusunu doyasıya yaşayacak.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.