Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AYDER, 12 Aralık’ta, Peygamber Efendimizin dünyayı teşrifleri sebebiyle Mevlîd-i Şerîf programı yapacak

Ahmet Yesevi Derneği (AYDER) Hz. Muhammed’in dünyayı teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12. gecesi olan 11 Aralık Pazar Akşamı, Küçükçekmece’de program düzenleneceğini açıkladı.Ahmet Yesevi Derneği’nden (AYDER) yapılan açıklamaya...

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2016 16:24
Haber Güncellenme Tarihi: 09.12.2016 16:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ahmet Yesevi Derneği (AYDER) Hz. Muhammed’in dünyayı teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12. gecesi olan 11 Aralık Pazar Akşamı, Küçükçekmece’de program düzenleneceğini açıkladı.
Ahmet Yesevi Derneği’nden (AYDER) yapılan açıklamaya göre Hz. Muhammed’in dünyayı teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12. gecesi olan 11 Aralık Pazar Akşamı, Küçükçekmece’de program düzenlenecek. Dernekten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Ahmet Yesevi Derneği Peygamber Efendimizin (sallâllahu aleyhi ve sellem) dünyayı teşrif ettiği Rebiülevvel ayının 12. gecesi olan 11 Aralık Pazar Akşamı, Küçükçekmece Belediyesi Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde Mevlîd-i Şerîf programı gerçekleştirecek.
Her yıl Sinan Erdem Spor Salonu’nda yapılan program, salondaki tadilat nedeniyle bu yıl Küçükçekmece Halkalı’daki salonda yapılacak. AYDER onursal başkanı Cübbeli Ahmet Hocaefendi’nin iştirakiyle gerçekleşecek programda Kur’an-ı Kerîm tilâvetleri, Mevlid kıraatleri, şiir dinletisi ve sohbet yapılacak. Geçtiğimiz yıl yapılan programda Hindistan’daki Cuma Mescidi’nden getirilip sergilenen kutsal emanetler bu yıl da da sergilenecek. Yaşanabilecek yoğunluk nedeniyle sadece beyefendilerin davet edildiği program saat 19.00’da başlayacak. Lâlegül televizyonu ve radyosundan da canlı olarak yayınlanacak program 23.00’te son bulacak".
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.