Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayanzade Merkez Kur’an Kursu törenle açıldı

Kırkağaç’ta uzun süredir hizmet vermeyen Kırkağaç Ayanzade Merkez Kur’an Kursu, yapılan törenle yeniden hizmete açıldı.Kırkağaç Ayanzade Merkez Kur’an Kursu, Müftü Camisi yanında yeniden hizmete açıldı. Uzun süredir hizmet vermeyen...

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 11:05
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 11:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ayanzade Merkez Kur’an Kursu törenle açıldı

Kırkağaç’ta uzun süredir hizmet vermeyen Kırkağaç Ayanzade Merkez Kur’an Kursu, yapılan törenle yeniden hizmete açıldı.

Kırkağaç Ayanzade Merkez Kur’an Kursu, Müftü Camisi yanında yeniden hizmete açıldı. Uzun süredir hizmet vermeyen Kur’an kursunun açılışı dolayısıyla tören düzenlendi. Açılış töreninde din görevlisi Hasan Özdemir tarafından Kur’an tilaveti okundu. Manisa İl Müftü Yardımcısı Osman Canbolat ile Akhisar İlçe Müftüsü ve Kırkağaç Müftü Vekili Yusuf Eviş yaptığı konuşmaların ardından protokol tarafından açılış kurdelesi kesildi. Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Ayanzade Merkez Kuran Kursu’nun tekrar açılmasında önemli rol oynayan emekli din görevlisi Veysel Demirci’ye bir plaket vererek desteklerinden ötürü teşekkür etti. Açılış töreni pilav, ayran ve tatlı ikramı ile son buldu.

Açılış törenine Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz, Manisa İl Müftü Yardımcıları Osman Canbolat ve Sevinç Tepekaya, Akhisar İlçe Müftüsü ve Kırkağaç Müftü Vekili Yusuf Eviş, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinatörü Ali Rıza Duman, Kırkağaç Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Güngör ile okul müdürleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.