Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Ayakkabı Bağlama Derdine Son Verecek Ürün

Bugün başlayan ve 3 Nisan tarihine kadar devam edecek olan AYMOD Ayakkabı ve Moda Fuar’ında, La Pinta firması yeni trend ayakkabıların yanı sıra özellikle ’Bağmatik’ ürünü ile dikkatleri üzerine çekti.La Pinta firmasının geliştirdiği...

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Bugün başlayan ve 3 Nisan tarihine kadar devam edecek olan AYMOD Ayakkabı ve Moda Fuar’ında, La Pinta firması yeni trend ayakkabıların yanı sıra özellikle ’Bağmatik’ ürünü ile dikkatleri üzerine çekti.
La Pinta firmasının geliştirdiği Türkiye’de sadece kendilerinin ürettiği Bağmatik ürünü ayakkabı, bağlama derdine son veriyor. Kullanımı kolay ve pratik olan ürün tüm bağcıklı ayakkabılarda kullanılabiliyor. Ürünün her rengi mevcut ve her ayakkabının rengine uyum sağlıyor. Ürünü ayakkabıya bir kere monte etmek yeterli oluyor. Manyetik birleştirme özelliği etkisini 15 yıl boyunca gösteriyor. Manyetik özelliği 8 kg baskıyı kaydırabilecek durumda ve uzun ömürlü kullanılabilecek şekilde tasarlandı. Ayrıca ürünü kullandıktan sonra başka bir ayakkabıya monte edilip tekrar kullanılabiliyor.
Fuara 8’inci kez katıldığı bilgisini veren La Pinta firmasının sahibi Aydın Ayten, "4’üncü yılımızı doldurduk. Fuardan beklentimiz, mevcut satışlarımıza artı ülkeler ekleyerek, ihracatımızı güçlendirmek’’ dedi.
ÖZEL ÜRÜN BAĞMATİK
Firma sahibi Ayten, Bağmatik hakkında şu bilgiyi verdi: ’’La Pinta markamız dışında geliştirdiğimiz ayrı bir ürün. Bağcıklı spor ayakkabılarında geliştirdiğimiz ve daha rahat bağcıklı ayakkabı kullanımını sağlayan, bağcıklı ayakkabı kullanımını artıran bir üründür. Bu ürünü almak isteyen kendi internet sitemizden online olarak ürünü temin edebilirler. Ayrıca mağazalarda ve stantlarda köşe satışlarımız başladı. Bir çift ayakkabı için bağmatik fiyatı ise 39,90 TL’dir.’’
Dört yıllık bir firma olmalarına rağmen  40’ın üzerinde ülkeye ihracat yaptıklarını belirten firma sahibi Ayten, ’’İhracat Başarı Ödülünde gümüş ödülü almış durumdayız. 2015 yılı için bunun altın olacağına ümit ediyoruz. Bu yönde çalışmalarımıza hız vererek, fuarlara katılarak ve müşterilerimize servis vererek devam ediyoruz. Fuardan kaynaklı çalışmalarımızın sonuçlarını almak istiyoruz. Yaşanan her şeye rağmen ihracatımızı artırarak, ülkemizin ihracat başarısıyla kalkınmasını ve ekonomik anlamda avantajlarını geliştirmeye çalışacağız" dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.