Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avrupa’lı konuklar Darıca’yı çok sevdi

Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Mehmet Akif Ortaokulu’nun misafiri olarak ülkemizde bulunan Litvanya, İspanya ve Finlandiya’dan gelen öğrenciler Darıca’da ağırlanıyor.Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Darıca’ya gelen...

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2018 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2018 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avrupa’lı konuklar Darıca’yı çok sevdi

Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Mehmet Akif Ortaokulu’nun misafiri olarak ülkemizde bulunan Litvanya, İspanya ve Finlandiya’dan gelen öğrenciler Darıca’da ağırlanıyor.

Avrupa Birliği Erasmus Projesi kapsamında Darıca’ya gelen 16 öğrenci ile 9 öğretmen, Darıca Belediyesi’ni ziyaret ettiler. Darıca Belediyesi Meclis Salonunda yabancı konukları ağırlayan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, öğrenci ve öğretmenlere Darıca ile ilgili bilgiler aktarıp bir sinevizyonla Darıca’nın tanıtımını yaptı.

Başkan Karabacak, “Ülkeler arası dostluğa katkı sağlayacağına inandığımız bu tür ziyaretlerin, sizler içinde önemli bir tecrübe olduğuna inanıyorum. Ülkemizde sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Misafirperver bir toplum olarak sizleri en iyi şekilde ağırlamaya gayret edeceğiz. Darıca ilçesi olarak Hayvanat Bahçesi, sahil, tarihi yerler ve Sancaktepe başta olmak üzere sizlere hitap edecek güzel alanlarımız mevcut. Her geçen gün gelişen ilçemiz önemli bir turizm bölgesi olma yolunda ilerliyor” dedi.

Programın ardından Darıca Belediyesi tarafından konuklara çeşitli hediyeler verildi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.