Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcılar’da çöp toplama duyarlılığı

Avcılar Belediyesi, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çöp toplama etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında çevre bilinci oluşturmak amacıyla duyarlı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları Avcılar sahil bölgesini temizledi. Avcılar...

Haber Giriş Tarihi: 16.09.2018 13:15
Haber Güncellenme Tarihi: 16.09.2018 13:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar’da çöp toplama duyarlılığı

Avcılar Belediyesi, 15 Eylül Dünya Temizlik Günü dolayısıyla çöp toplama etkinliği düzenledi. Etkinlik kapsamında çevre bilinci oluşturmak amacıyla duyarlı vatandaşlar ve sivil toplum kuruluşları Avcılar sahil bölgesini temizledi. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli de etkinliğe katılarak vatandaşlarla birlikte çöp topladı.

Temiz bir çevre için farkındalık oluşturmak istediklerini belirten Başkan Toprak, şunları kaydetti:

"15 Eylül Dünya Temizlik Günü’nde bir araya geldik, evimiz Avcılar’ımızı hep birlikte temizledik. Duyarlılık göstererek etkinliğimize katılan tüm vatandaşlarımıza ve sivil toplum kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu duyarlılığı bir yaşam tarzına dönüştürmeli Avcılar’ımızı temiz tutmalıyız. Temizliğe büyük önem veriyoruz. Avcılar temizlikte en iyi ilçelerinden biri. Fakat İBB uhdesinde kalan sahillerin ilçe belediyelere bırakılması gerekiyor. Avcılar Belediyesi kendi sahilini bu konuda hassas ve duyarlı olan halkı ile birlikte gerekli özeni göstererek temizleyecektir. Bu etkinliğe katılan ve emek veren tüm dernek ve yurttaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz."
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.