Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Avcılar’da araçları kundaklanan mahalle sakinleri o anları anlattı

Avcılar’dan bugün sabaha karşı 20’den fazla aracın kundaklanması sonrası mahalleli yaralarını sararken, olayın faili ya da faillerinin bir an önce yakalanmasını istedi.Avcılar Gümüşpala Mahalle sakinleri bugün gece saatlerinde araçlarının...

Haber Giriş Tarihi: 11.09.2016 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 11.09.2016 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Avcılar’dan bugün sabaha karşı 20’den fazla aracın kundaklanması sonrası mahalleli yaralarını sararken, olayın faili ya da faillerinin bir an önce yakalanmasını istedi.
Avcılar Gümüşpala Mahalle sakinleri bugün gece saatlerinde araçlarının kundaklanması sonrası çıkan seslere ve alevlere uyanmıştı. Olay sonrası 20’den fazla araç büyük ve küçük çapta maddi hasar görürken, can kaybı ve yaralanma yaşanmadı. Gün içerisinde ise mahalleli yaralarını sarıyor. Kimi vatandaşların ise yangın sonrası islenen camlarını yıkadığı görüldü. Büyük panik ve korku yaşayan mahalle sakinleri olayın faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyor.
Olayı yaşayan sokak sakinlerinden Cengiz Ceylan, o anları anlatarak, “Kovalarla su getirdik döktük. Sese çıktı zaten bütün millet. İtfaiye geldi polis geldi. Yapanları görmedik ama gören komşular varmış. 2 kişilermiş. Ellerinde meşale ve benzin varmış. Poşetlere benzinleri koymuşlar, 14 tane 15 tane arabaların önüne koyup yaka yaka ilerliyorlar. Bizim burada 16 tane araç var alt sokakta da 13 tane var. Benim aracımda da hasar var. Ön camı falan patladı. Çok korktuk. Çoluk çocuk var Allah korusun patlar evlere sıçrar diye korktuk” dedi.
Olayı gören bir başka vatandaş ise 25 yıldır oturduğu semtinde ilk defa böyle bir olay yaşandığını belirterek, “Bunların yaptığı canice bir hareket. Biz lanetliyoruz bunu. İnşallah bir daha böyle bir şey olmaz. Bu ülke hepimizin bir kardeşiz” diye konuştu.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.