Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

AURA’dan Nila Masaj Yastığı kampanyası

Ev aletleri ile hayatı kolaylaştıran Aura yeni bir kampanyayı kullanıcılarıyla buluşturdu. Kampanya hakkında bilgi veren İPAŞ Pazarlama Müdürü Sema Tamgüç, 1-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Aura Cleanmax...

Haber Giriş Tarihi: 07.09.2016 13:36
Haber Güncellenme Tarihi: 07.09.2016 13:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
AURA’dan Nila Masaj Yastığı kampanyası
Ev aletleri ile hayatı kolaylaştıran Aura yeni bir kampanyayı kullanıcılarıyla buluşturdu. Kampanya hakkında bilgi veren İPAŞ Pazarlama Müdürü Sema Tamgüç, 1-18 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Aura Cleanmax New SPlus ve Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı alanların Nila Masaj Yastığı kazanacağını belirtti.
Aura Cleanmax Temizlik Robotunun temizlikte hanımların en büyük yardımcılarından biri olduğunu, Cebilon Unique Su Arıtma Cihazının da sağlıklı içme suyu ihtiyacını karşıladığını ifade eden Tamgüç, ‘’Aura, düzenlediği kampanyayla kullanıcılarının sağlıklı yaşamasına katkıda bulunuyor. 1-18 Eylül tarihleri arasında, Aura Cleanmax New SPlus modelini ya da Cebilon Unique Su Arıtma Cihazı satın alanlara "Nila Masaj Yastığı" hediye edeceğiz. Bu yastık ile kullanıcılarımız günlük yaşamın stresini azaltabilecek. Baş, boyun, bel, kol ve bacak kaslarında uygulanabilen yastık, ağrılardan kurtulmaya yardımcı oluyor, kan dolaşımını hızlandırıp, metabolizmayı da düzenliyor. Evde, ofiste ve seyahatlerde konforlu kullanım imkanı veren Nila Masaj Yastığı, çakmak adaptörü ile araçlarda da rahatlıkla kullanmak mümkün’’ dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.