Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATSO Meclisi, EXPO 2016’da

EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, EXPO 2016 Kongre Merkezi’nin turizme büyük katkı sağlayacağını söyledi.ATSO Meclisi’nin 110 üyesi, Başkan Davut Çetin ile birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2016 12:24
Haber Güncellenme Tarihi: 25.05.2016 12:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATSO Meclisi, EXPO 2016’da
EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyesi ve Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin, EXPO 2016 Kongre Merkezi’nin turizme büyük katkı sağlayacağını söyledi.
ATSO Meclisi’nin 110 üyesi, Başkan Davut Çetin ile birlikte meclis toplantısı sonrası EXPO 2016 Antalya Sergi alanını ziyaret etti. Antalyalı işadamları, sergi alanında kurumsal bahçe olarak açılan ATSO Evi’nde bir süre dinlendi. Antalya ekonomisine turizm, sanayi ve farklı kollarda yön veren meclis üyesi işadamları, daha sonra baggylerle 112 hektarlık EXPO 2016 Antalya sergi alanı ülke bahçelerini gezdi.
ANTALYA İÇİN BÜYÜK KAZANÇ
EXPO 2016 Antalya Ajansı Yönetim Kurulu üyesi ve ATSO Başkanı Davut Çetin, bazı meclis üyelerinin sergi alanını ilk kez gördüğünü, bundan sonraki süreçte hem üyelerini hem de iş dünyasını sergi alanına getirmeyi amaçladıklarını ifade etti. Sergi alanı içinde yer alan ATSO Evi’nin, oda davetlisi olarak gelen yabancı işadamları ile Antalya iş dünyasının ikili görüşmelere ev sahipliği yapacağını belirten Çetin, EXPO 2016’ya katkı koymak adına Avrupa Birliği etkinliğinin de sergi alanında yaptıklarını söyledi.
ATSO Başkanı Çetin, şöyle konuştu:
"Bundan sonra 5 ay boyunca yine burada farklı etkinlikler yapacağız. EXPO Antalya için gerçekten büyük bir kazanç. Açıldığı günden beri de ilgi odağı oldu. Özellikle kongre merkezi ve içindeki etkinliklerin Antalya turizmi açısından büyük katkı olacağını düşünüyorum. Biz hep diyorduk ’Büyük kongreleri Antalya’da yapamıyoruz’ diye Şu anda kongre merkezinde 5 bin kişi bir salonda ve toplamda 9 bin 500 kişilik kongre merkezimiz var. Turizme önümüzdeki süreçte çok büyük hizmet vereceğini düşünüyorum" dedi.
ÜLKE BAHÇELERİNİ GEZDİLER
’Çiçek ve Çocuk’ temasıyla 23 Nisan’da kapılarını açan EXPO 2016 Antalya’ya ilk kez gelen iş adamları, ülke bahçeleri, büyükşehir ve ilçe bahçelerini gezdi. İçerisinde farklı türde orkide ve bitkilerin yer aldığı EXPO Serası’nı inceleyen işadamları, bin 7 metre yüksekliğinde ve EXPO’nun simgesi olan Turkcell EXPO Kulesi’ne çıktı. Antalyalı işadamları, kulenin seyir terasından sergi alanını seyretti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.