Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan İstanbul’daki Terör Saldırısına Kınama

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, “Bayram sevincini kana bulayan, insanlığa kasteden kahpe terörü...

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2016 10:26
Haber Güncellenme Tarihi: 29.06.2016 10:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Ramazan Bayramı’na çok az bir süre kala Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınayarak, “Bayram sevincini kana bulayan, insanlığa kasteden kahpe terörü lanetliyorum” dedi.
ATO Başkanı Bezci, yaptığı yazılı açıklamada İstanbul Atatürk Havalimanı’nda meydana gelen terör saldırısını kınadı. Ramazan ayı içerisinde İstanbul’da gerçekleşen ikinci saldırı olduğuna dikkat çeken Bezci, “Terörün kaynağı ne olursa olsun hedefi insanlıktır. Tam İsrail ve Rusya ile ilişkilerin normalleşme sürecine girdiği bu dönemde turizme olumlu yansımaları olacağı umulurken, Avrupa’nın en büyük havalimanlarından birinde saldırı gerçekleştirmek sadece Türkiye’nin değil içinde bulunduğu coğrafyanın istikrarına gölge düşürmektir” dedi.
Atatürk Havalimanı’ndan yıllık yaklaşık 70 bin yolcu geçtiğini hatırlatan Bezci, “Dünyanın pek çok ülkesinden yolcunun bulunduğu Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırıları sadece Türkiye’nin değil, tüm dünyanın sorunudur. Alçak terör insanlığı hedef almıştır” ifadelerini kullandı.
Türkiye’nin teröre hiçbir şekilde teslim olmayacağının altını çizen Bezci, “Terör saldırılarıyla insanları korkutmaya, turizmi baltalayarak ekonominin damarlarını tıkamaya çalışanlar asla ve asla amaçlarına ulaşamayacaklar. Vicdan ve insan sevgisinden yoksun şer odaklarının gerçekleştirdiği saldırı, Türk insanının birlik ve beraberliği karşısında yenik düşecektir” dedi.
Bezci, saldırıda yaralananlara acil şifa, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine de başsağlığı diledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.