Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan İstanbul Saldırısına Kanıma

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ikinci günü, İstanbul Vezneciler’de 7’si polis 11 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısını kınadı. Bezci, “İnsanlığın maddi,...

Haber Giriş Tarihi: 07.06.2016 12:10
Haber Güncellenme Tarihi: 07.06.2016 12:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın ikinci günü, İstanbul Vezneciler’de 7’si polis 11 kişinin ölümüne yol açan terör saldırısını kınadı. Bezci, “İnsanlığın maddi, manevi kirlerinden temizlendiği bu ayda, insana kasteden teröristleri ve destekçilerini de lanetliyorum” dedi.
Bezci, İstanbul’da meydana gelen ve 7 polis, 4 de sivil vatandaşın ölümüne neden olan terör saldırısını kınayan yazılı bir açıklama yaptı. Bütün insanlığın en yüce değerlerinin ön plana çıktığı, sakinlik ve dinginliğin yaşandığı Ramazan ayının ikinci gününde böylesine vahim bir saldırı yapılmasının terör odaklarının kendi niteliklerini ortaya koyduğunu kaydeden Bezci, “Manevi bir terbiye ayını yaşadığımız bu dönemde, tüm değerleri bir kenara iterek kandan beslenmeye çalışan terör örgütleri ve onların destekçileri, şimdi ve daima amaçlarına ulaşamayacaklar. Bu mübarek ayda terör eylemleri yaparak bundan beslenenler, insanlığın düşmanıdır, zavallıdır. Türkiye Cumhuriyeti Devleti terörle mücadeleden asla vazgeçmeyecektir. Aksine halkın da desteğiyle bu mücadele daha büyük kararlılıkla sürdürülecek ve terör odakları hak ettikleri biçimde cezalandırılacaklardır” diye konuştu.
Bezci, terör saldırısında, yaralananlara acil şifa, hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, ailelere de başsağlığı diledi. Bezci, saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının acılarını paylaştığını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.