Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO’dan Brüksel Saldırılarına Kınama

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Belçika’nın başkenti Brüksel’de meydana gelen ve çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını kınadı.Bezci, yaptığı yazılı açıklamada,...

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2016 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2016 15:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, Belçika’nın başkenti Brüksel’de meydana gelen ve çok sayıda insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olan terör saldırılarını kınadı.
Bezci, yaptığı yazılı açıklamada, terörün insanlığa karşı işlenen en büyük suç olduğunu vurgulayarak, “Brüksel saldırılarında, terörizmin uluslararası bir sorun olduğu ve küresel bir mücadeleyi gerektirdiği bir kez daha acı bir şekilde görülmüştür” dedi.
“TERÖR ÇAĞIMIZIN VEBASI”
Saldırılarda can kaybı meydana gelmesinden dolayı büyük üzüntü duyduğunu belirten Bezci, terörü “çağımızın vebası” olarak niteledi. Bezci, şunları kaydetti:
“Kimi hedef alırsa alsın, nereden gelirse gelsin terörün her türlüsünü nefretle kınıyoruz. Çağımızın vebası olan terör tüm dünyada dehşet saçmaya devam ediyor. Dünya liderleri ve uluslararası örgütler acilen bir araya gelerek küresel teröre karşı ortak çözüm üretmelidir.”
Brüksel’deki saldırıların tüm insanlığı hedef aldığına dikkat çeken Bezci, “Bu insanlık suçunu işleyenler tarih önünde hesap verecektir” diye konuştu.
Bezci, Brüksel’deki saldırılarda hayatını kaybedenlerin ailelerinin ve yakınlarının acılarını paylaştığını da sözlerine ekledi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.