Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO yönetiminden Başbakan Yardımcısı Işık’a "hayırlı olsun" ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte...

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2017 10:04
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2017 10:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATO yönetiminden Başbakan Yardımcısı Işık’a "hayırlı olsun" ziyareti

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’a "hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Baran, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Başbakan Yardımcısı Işık’ı ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini iletti. Kurumun çalışmaları hakkında Başbakan Yardımcısı Işık’a bilgi veren ATO Başkanı Baran, “Öncelikle Ankara tüccarına ve Ankara’ya karşı birtakım görevlerimiz var. Tüccarımızın sorunlarını çözmek için gayret içindeyiz” dedi.

ATO’nun bilişim altyapısını iyileştirmeye yönelik çalışmaların devam ettiğini anlatan Baran, mükelleflere bazı belgeleri internet üzerinden vermeye başladıklarını söyledi. Baran, devletin yönetim merkezi olan Ankara’nın kongre, sağlık ve termal turizminde adım atabilmesi için Esenboğa’dan yurt dışına doğrudan uçuşların arttırılması gerektiğini sözlerine ekledi.

“Kongre turizmi önemli”

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise Ankara için fuar ve kongre turizminin önemli olduğunu belirterek, çalışmaların bu alanda yoğunlaştırılması gerektiğini ifade etti. Ankara’nın savunma sanayinde de üstünlüğü bulunduğunu kaydeden Işık, bu alandaki üstünlüğü artırmanın yollarını da aramak gerektiğini bildirdi.

Ziyarette ATO Başkanı Baran’a Başkan Yardımcısı Mehmet Aypek, Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Ülkü Karakuş ve Ziya Kemal Gazioğlu eşlik etti.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.