Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ATO Başkan adayı Osman Gökçek meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi

Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Osman Gökçek, düzenlediği yemekte yaklaşık 140 meclis üyesi ile bir araya geldi.ATO Başkan adayı Osman Gökçek, yemekte meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yemeğin ardından...

Haber Giriş Tarihi: 01.12.2016 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 01.12.2016 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahaber.com/
ATO Başkan adayı Osman Gökçek meclis üyeleriyle yemekte bir araya geldi
Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanlığı’na adaylığını açıklayan Osman Gökçek, düzenlediği yemekte yaklaşık 140 meclis üyesi ile bir araya geldi.
ATO Başkan adayı Osman Gökçek, yemekte meclis üyeleriyle bir araya geldi. Yemeğin ardından bir konuşma yapan Gökçek, ’Sen Ben Yok Biz Varız’ sloganıyla yola çıktıklarını hatırlatarak, "Seçilmem halinde ilk önce ATO’da birlik ve beraberliği sağlayacağız. Yönetim kurulunda asil ve yedek üyeler birlikte çalışacak. Yine yönetim kurulunda birinci asil üye ile en sondaki yedek üye arasında fark olmayacak” ifadelerini kullandı.
Yönetim kurulu üyelerinin komite sorunlarıyla yakından ilgileneceğini belirten Gökçek, komitelerle fikir alışverişi yapmadan icraatta bulunmayacaklarını ve bu sayede komite sorunlarının çok daha kolay çözüleceğini kaydetti.

"5 ana proje"
İlk etapta 5 büyük projeyi hayata geçirmek istediklerini söyleyen Gökçek, sözlerine şöyle devam etti:
"E-ato sistemi, Alo ATO ve meslek liseleri projelerine hemen başlamak istiyoruz. Bunun yanında ATO’nun yerleşke sorunu var. Bu soruna el attıktan sonra Ankara’nın fuar eksikliğini gidermeyi hedefliyoruz. Fuar alanının temel atma işini zaman kaybetmeden yapacağımızı düşünüyoruz."
Yönetim kurulu oluşturulurken meclis üyelerinin görüşlerini dikkate almak istediğini vurgulayan Osman Gökçek, "Yönetimi demokratik bir biçimde oluşturmak düşüncesindeyim. Bunun için sizlerin görüşleri benim için çok önemli. Sizlerden yemeğin ardından kurulacak iki sandıkta oy kullanmanızı isteyeceğim. Yönetim kurulunda kimleri görmek istiyorsanız lütfen listede belirtin. Bu sayede yönetim kurulunu demokratik bir biçimde belirleyelim” açıklamasında bulundu.
Meclis üyelerinin oy kullanmasını isteyen Gökçek, yemeğin ardından oylarını kullanan meclis üyelerine teşekkür ederek, "Hakkınızı helal edin. Sizleri buraya kadar yorduk” dedi.
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.